Markon tehokurssi - Perustason Facebook-mainonta

Opi FB-mainonnan perusteet nopeasti, ja tavoita uusia asiakkaita Facebookin avulla

LISÄÄ KURSSI OSTOSKORIIN

Jokainen meistä haluaa menestyä ja tehdä rahaa, mutta kysymys kuuluukin: "Kuinka löytää uusia asiakkaita nopeasti? Kuinka lisätä palveluyrityksen myyntiä? Miten kasvattaa verkkokaupan tai kivijalkakaupan myyntiä? Kuinka kasvattaa oman palveluliiketoiminnan myyntiä?" Kuinka kasvattaa myyntiä jopa taantuman aikaan kun muiden myynti vähenee?

Facebook-mainonnalla.

Facebook-mainonta on ylivoimaisesti paras keino tavoittaa uusia asiakkaita ja liidejä. Facebook-mainonta on mielettömän voimakasta, kustannustehokasta, sekä nopeaa toteuttaa.

"...Mutta mitä tehdä kun en ymmärrä Facebook-mainonnasta juuri mitään?"

Eipä hätää, sillä tällä varsin kattavalla TEHOKURSSILLA opit kaiken sen mitä sinun täytyy osata löytääksesi tuhansittain uusia asiakaskontakteja, olit sitten verkkokauppias, kivijalkakauppias, palveluntuottaja, Amazon-myyjä, tai jonkin muun liiketoiminnan harjoittaja.

Katso alla olevasta listasta mitä kaikkea tässä valmennuksessa saat.

Minulla on 10 vuoden kokemus Facebook-mainonnasta, ja teen sitä tälläkin hetkellä lähes 365 päivää vuodessa.


Tässä valmennuksessa opit Facebook-mainonnan strategiat ja taktiikat jotka oman kokemukseni kautta parhaiten tuottavat myyntiä ja asiakaskontakteja.


Valmentajasi


Marko Pyhäjärvi
Marko Pyhäjärvi

Terve, olen Marko Pyhäjärvi, Suomen tunnetuin ja kokenein Internet-markkinoinnin konsultti ja valmentaja. Olen tehnyt myyntiä ja markkinointia verkossa vuodesta 2007, ja vahvuuteni on verkkokaupassa sekä myynnin kasvattamisessa Facebook-mainonnan ja sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Tehtyäni 10 vuoden ajan digitaalista myyntiä:
  • Verkkoliiketoimintaa käsitteleviä oppaitani on ladattu yli 50 tuhatta kertaa.
  • Live- sekä verkkokoulutuksieni kautta olen valmentanut yli 2000 suomalaista kohti tuottavampia nettibusineksiä


Sisällysluettelo


  MODULI 2 - Facebook Pikseli
Saatavilla päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Frequently Asked Questions


Koska kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin kaikki materiaali on käytettävissäsi välittömästi sen jälkeen kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Voit Opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ja voit käyttää kurssia kaikilla päätelaitteilla aina tietokoneesta puhelimeen ja padiin.
Kuinka pitkään voin käyttää kurssia?
Tasan yhden vuoden. Sinulla on siis vähintäänkin riittävästi aikaa paneutua valmennusmateriaaliin, ja sisäistää kaikki tieto.
Voinko perua tilaukseni?
Kurssilla ei ole perumisoikeutta koska kaikki kurssin materiaali on välittömästi 100%:sti käytettävissä. Tee tilaus ainoastaan jos oikeasti haluat tämän koulutuksen.

Aloita heti