Tämä on henkilökohtainen konsultointipuhelu Markon kanssa jossa sinä ja minä yhdessä käymme läpi sinun liikeidean ja tuotteet, sekä niiden myyntiin liittyvät markkinoinnin haasteet ja ongelmat. Puhelun tavoitteena on auttaa sinua korjaamaan ongelmat jotta myyntisi paranee.

Puhelu kestää 30 minuuttia, ja se suoritetaan joko Skypellä, Zoomilla tai tavallisella puhelimella.

Tilaa henkilökohtainen konsultointipuhelu jos koet että

  1. Et pysty ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia itse
  2. Olet "jumissa" etkä pääse eteenpäin
  3. Tarvitset asiantuntijan apua päästäksesi vauhtiin tai parantaaksesi tuloksia


Hei, minä olen Marko. Olen Suomen tunnetuin ja kokenein Internet-markkinoinnin konsultti ja valmentaja. Olen tehnyt myyntiä ja markkinointia verkossa vuodesta 2007, ja vahvuuteni on verkkokaupassa sekä myynnin kasvattamisessa Facebook-mainonnan ja sähköpostimarkkinoinnin avulla.


Olen tehnyt Facebook-mainontaa yli 2 miljoonan euron edestä, joten uskon että pystyn auttamaan sinua merkittävästi.

Tilaa henkilökohtainen konsultointipuhelu Markon kanssa

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada rahat takaisin jos unohdan palaverin?

Et. Tämä on sitova tilaus, ja on tärkeää että tulet ohjeiden mukaisesti mukaan Zoom-palaveriin kun aika koittaa. Jos myöhästyt tai olet kokonaan poissa palaverista ei rahoja voida palauttaa. Jos taasen Marko on jostain syystä pois sovitusta palaverista saat kaikki rahasi 100%:sti takaisin.Miten varaan oman aikani?

Tee nyt tilaus normaalisti. Heti tilauksen jälkeen saat ohjeet joilla voit varata oman aikasi Markon kalenterista. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, lähetä viestiä Markon asiakaspalveluun osoitteessa [email protected].Voinko tilata konsultointipuhelun useamman kerran?

Totta kai. Voit tilata niin monta kertaa kuin koet tarpeelliseksi.