Markon pikakurssi - Verkkokaupan rakentaminen

Rakenna ikioma verkkokauppa nopeasti ja lähes ilmaiseksi Markon kanssa

TILAA VALMENNUS

Oletko aina halunnut rakentaa oman verkkokauppasi, mutta et tiedä miten?

Minä autan sinua.

Tällä pikakurssilla et pelkästään opi vaan myös rakennat ikioma verkkokauppasi minun ohjauksessa. Näytä sinulle askel kerrallaan kuinka rakennat oman kauppasi täysin nollasta toimivaksi kokonaisuudeksi, ja mikä parasta, erittäin edullisesti.

Voit itse asiassa kokeilla kauppajärjestelmää 14 päivää täysin maksutta, ja jos sen jälkeen edelleen haluat jatkaa, maksaa kauppa sinulle vain noin 25 EUR per kuukausi.

Tällä pikakurssilla rakennat siis oman verkkokauppasi minun ohjauksessa. Näytä sinulle askel kerrallaan mitä sinun tulee tehdä.

Tämän jälkeen opetan sinulle kuinka voit hankkia itsellesi asiakaspalvelijan edullisesti niin että sinun itse EI tarvitse vastata asiakasviesteihin, vaan voit keskittyä olennaiseen, eli kaupan myynnin kasvattamiseen.

Seuraavaksi opetan sinulle kuinka voit myös ulkoistaa varastoinnin ja toimitukset niin että sinun itse EI tarvitse varastoida, pakata ja toimittaa tilauksia, vaan voit jälleen fokusoitua myyntisi kasvattamiseen.

Lopuksi opetan sinulle myös maahantuonnin perusteet, eli opit kuinka voit tilata kauppaasi tuotteita ulkomailta.

Klikkaa nappia, ja tule mukaan pikakurssille. Kaikki materiaali on käytettävissäsi välittömästi.


Valmentajasi


Marko Pyhäjärvi
Marko Pyhäjärvi

Terve, olen Marko Pyhäjärvi, Suomen tunnetuin ja kokenein Internet-markkinoinnin konsultti ja valmentaja. Olen tehnyt myyntiä ja markkinointia verkossa vuodesta 2007, ja vahvuuteni on verkkokaupassa sekä myynnin kasvattamisessa Facebook- ja Google-mainonnan, sekä sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Tehtyäni 10 vuoden ajan digitaalista myyntiä:
  • Verkkoliiketoimintaa käsitteleviä oppaitani on ladattu yli 50 tuhatta kertaa.
  • Live- sekä verkkokoulutuksieni kautta olen valmentanut yli 2000 suomalaista kohti tuottavampia verkkoliiketoimia

Frequently Asked Questions


Koska kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssin kaikki materiaali on käytettävissäsi välittömästi sen jälkeen kun olet suorittanut tilauksesi loppuun. Voit opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ja voit käyttää kurssia kaikilla päätelaitteilla aina tietokoneesta puhelimeen ja padiin.
Kuinka pitkään voin käyttää kurssia?
Tasan yhden vuoden. Sinulla on siis vähintäänkin riittävästi aikaa paneutua valmennusmateriaaliin, ja sisäistää kaikki tieto.

Aloita heti